O nama

Dobrodošli u HOTEL NORCEV

"Hotel "Norcev" privlači sve ljubitelje planinskog odmora svojim šarmom i postaje pravi magnet za goste. Smešten u srcu Fruške Gore i okružen šumom, hotel Norcev neodoljivo privlači posetioce iz celog sveta. Naša misija je da pružimo nezaboravno iskustvo bez obzira na to da li želite romantičan vikend za dvoje, porodični odmor ili aktivno istraživanje planine. Hotel "Norcev" nudi 39 elegantnih soba i 5 prostranih apartmana sa ukupno 105 udobnih kreveta. Restoran ima kapacitet od 250 sedećih mesta, dok terasa pruža još 150 sedećih mesta, stvarajući predivan ambijent za gastronomske užitke. Takođe, na raspolaganju su nam kongresna sala sa 250 sedećih mesta, sala za sastanke sa 30 sedećih mesta, kabinet za stručnu obuku sa 35 sedećih mesta, aperitiv bar sa 50 mjesta i aperitv bašta sa 40 mesta. U sklopu hotela dostupan je besplatan Wi-Fi pristup.

Naš smeštaj

Otkrijte Naš smeštaj

+
Jednokrevetna soba 1+1

Uživajte u udobnosti i praktičnosti ove jednokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem. Opremljena je udobnim krevetom za jednu osobu, ali uz dodatni ležaj gosti mogu uživati u smeštaju i do dve osobe. Prostrano kupatilo sa tušem pruža sve što je potrebno za osvežavajući početak ili kraj dana. Uživajte u gledanju omiljenih emisija na televizoru u sobi.

+
Dvokrevetna soba sa terasom 1/2

Prepustite se udobnosti naših dvokrevetnih soba sa terasom, sa dva pojedinačna kreveta koji garantuju dobar san, kupatilom opremljenim tuš kabinom za osveženje, i televizorom za večernje uživanje. U ovom tipu smeštajen jedinice mogu da boravi i do dvoje dece do 6 godina uz doplatu i ako koriste zajednički ležaj.

+
Dvokrevatna soba 1/2+1

Uživajte u savršenoj harmoniji udobnosti i praktičnosti u našoj dvokrevetnoj sobi s dodatnim pomoćnim krevetom za jednu osobu. Ova prostrana soba pruža miran i opuštajući ambijent za vaš boravak. Kupatilo s tuš kabinom omogućava brzu i osvežavajuću pripremu za novi dan, dok vam televizor u sobi pruža zabavu i informacije u udobnosti svog smeštaja.

Šta sve nudimo

Otkrijte Šta sve nudimo

Besplatan parking
Kongresni centar
Wi-Fi
Wellness