CENTAR ZA RELAKSACIJU

REVITALIZACIJA

Centar za relaksaciju

Bazen hotela NORCEV od 16.06.2021. godine otvoren je  i za treća lica.

Wellness & spa hotel Norcev svojim jedinstvenim ambijentom gostima pruža utočište za opuštanje i odmor. Počastite se vrhunskim wellness iskustvom, oblikujte telo, opustite se i revitalizujte u bazenu i sauni. Zatvoreni bazen sa hidromasažerom pruža pogled na predivnu prirodu nacionalnog parka Fruška gora. Gosti hotela mogu obnoviti duh i telo u relaksirajućem ambijentu naše sauna. Finska sauna deluje blagotvorno na imuni sistem, pospešuje detoksikaciju organizma i revitalizaciju disajnih puteva. Boravak u našem SPA centru ukloniće osećaj iscrpljenosti, opustiti mišiće i podstaknuti dobro raspoloženje.

SPA centar je gostima hotela dostupan svakodnevno u periodu od 10h ujutru do 21h, dok svi oni koji nisu gosti hotela a žele da uživaju u našem SPA centru mogu to učiniti po pristupačnim cenama.  Celodnevna karta za korišćenje bazena i saune za odrasle iznosi 800rsd, dok je za decu do 10 godina cena 300rsd.

NAJBOLJI IZBOR ZA VAŠE TELO

Wellnes & SPA zona

BLAGOTVORNI UTICAJ VODE

Bazen

Bazen hotela Norcev kapaciteta do 35 osoba sa hidormlaznicama idealan je za opuštanje, relaksaciju  i poboljšanje cirkulacije. Tokom letnjeg perioda, gostima je omogućeno sunčanje na terasi koja je okružena fenomenalnom prirodom nacionalnog parka.

GALERIJA

POVRATAK ENERGIJE TELA I DUŠE

Sauna

Renovirana sauna hotela Norcev, kapaciteta do 12 osoba idealna je za detoksikaciju i revitalizaciju organizma, kao i za opuštanje duha i tela u potpunosti. Boravak u sauni pospešuje cirkulaciju i povećava rast endorfina koji čini da zasijate prirodnim sjajem kada izađete iz nje.

GALERIJA
“Vodite računa o svom telu, to je jedino mesto gde možete da živite.”

DŽIM RON

VAŠE TELO JE VAŠ HRAM

Zdravlje & Lepota

Leave a Reply

Your email address will not be published.