O restoran&bar

Restoran Norcev

"Gurmanski raj u Norcevu": Dobrodošli u restoran koji će vaša čula obradovati vrhunskim lokalnim i internacionalnim jelima. Naša elegantna sala pruža prostor za 200 gostiju, a terasa s pogledom na zelenilo mami s dodatnih 150 mesta. Uživajte u izobilju ukusa i ugođaja koje vam garantuje hotel Norcev.

Terasa

Neka Vaša čula ožive na našoj terasi sa kapacitetom do 150 gostiju, koja pruža predivan pogled na prirodu Fruške Gore. Tokom proleća, leta i rane jeseni, uživajte u gastronomskim čarolijama i osvežavajućim napicima na čistom fruškogorskom vazduhu, dok priroda pruža svoj šareni spektakl.

Separe sala

Nudimo Vam ekskluzivnu separe salu, savršeno skrojenu za grupu do 12 osoba. Uživajte u mirnoj i izolovanoj atmosferi dok se prepustite vrhunskim specijalitetima naše kuhinje. Ova očaravajuća sala pruža idealno okruženje za intimne trenutke i nezaboravne gastronomske doživljaje koje ćete podeliti sa svojim najbližima.

Banket Sala

Naša Banket sala sa kapacitetom od 50 osoba, je mesto gde se vaše ideje pretvaraju u stvarnost. Bilo da je u pitanju rođendan, godišnjica ili promocija, svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bismo vam omogućili savršeno iskustvo.

Aparitiv Bar

Dobrodošli u Aperitiv bar hotela Norcev, smeštenom u samom srcu lobija. Ovaj elegantan prostor pruža vam mogućnost da uživate u šolji kafe, osvežavajućem soku ili druženju sa prijateljima u opuštenoj atmosferi. Za ljubitelje sporta, tu je i veliki TV na kojem možete pratiti sportske događaje. Naša letnja terasa omogućava vam da se opustite na suncu i uživate u svežem vazduhu dok ispijate omiljeni napitak.