Naš smeštaj

Otkrijte Naš smeštaj

+
Jednokrevetna soba 1+1

Uživajte u udobnosti i praktičnosti ove jednokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem. Opremljena je udobnim krevetom za jednu osobu, ali uz dodatni ležaj gosti mogu uživati u smeštaju i do dve osobe. Prostrano kupatilo sa tušem pruža sve što je potrebno za osvežavajući početak ili kraj dana. Uživajte u gledanju omiljenih emisija na televizoru u sobi.

+
Dvokrevetna soba sa terasom 1/2

Prepustite se udobnosti naših dvokrevetnih soba sa terasom, sa dva pojedinačna kreveta koji garantuju dobar san, kupatilom opremljenim tuš kabinom za osveženje, i televizorom za večernje uživanje. U ovom tipu smeštajen jedinice mogu da boravi i do dvoje dece do 6 godina uz doplatu i ako koriste zajednički ležaj.

+
Dvokrevatna soba 1/2+1

Uživajte u savršenoj harmoniji udobnosti i praktičnosti u našoj dvokrevetnoj sobi s dodatnim pomoćnim krevetom za jednu osobu. Ova prostrana soba pruža miran i opuštajući ambijent za vaš boravak. Kupatilo s tuš kabinom omogućava brzu i osvežavajuću pripremu za novi dan, dok vam televizor u sobi pruža zabavu i informacije u udobnosti svog smeštaja.

+
Dvokrevetna soba sa terasom 1/2+1

Zakoračite u našu komfornu dvokrevetnu sobu koja zadovoljava sve vaše potrebe. Osim dva singl kreveta, soba vam pruža dodatni krevet za treću osobu, ukoliko je potrebno. Takođe, terasa je tu da vam pruži opuštajući prostor za uživanje u svežem vazduhu i prelepom pogledu na okolinu.

Porodična soba 1/4

Porodična soba 1/4 - Duplex je prostrana smeštajna jedinica koja je idealna za porodice i grupe prijatelja. Na prizemlju sobe nalaze se dva udobna kreveta za jednu osobu i televizor, pružajući udoban prostor za opuštanje i druženje. Na gornjem spratu, dva odvojena singl kreveta kako bi svaki gost imao svoj privatni prostor za spavanje. Soba poseduje sopstveno kupatilo opremljeno tuš kabinom, što omogućava praktičnost i privatnost tokom boravka. Ova prostrana i udobna Porodična soba - Duplex je savršen izbor za one koji žele da provedu vreme zajedno, ali istovremeno zadrže nezavisnost i udobnost tokom boravka.

+
Porodična soba sa terasom 4+1

Porodična soba - Duplex je prostrana smeštajna jedinica koja je idealna za porodice i grupe prijatelja. Na prizemlju sobe nalaze se dva udobna kreveta za jednu osobu i televizor, pružajući udoban prostor za opuštanje i druženje. Na gornjem spratu, smeštaj nudi četiri odvojena singl kreveta kako bi svaki gost imao svoj privatni prostor za spavanje. Soba poseduje sopstveno kupatilo opremljeno tuš kabinom, što omogućava praktičnost i privatnost tokom boravka. Terasa pruža prelep pogled na parking i zelenilo, stvarajući miran kutak za uživanje na otvorenom. Ova prostrana i udobna Porodična soba - Duplex je savršen izbor za one koji žele da provedu vreme zajedno, ali istovremeno zadrže nezavisnost i udobnost tokom boravka.

+
Apartman sa spavaćom sobom 1/2+2

Ovaj komforan apartman pruža savršen spoj udobnosti i praktičnosti. U njemu se nalazi odvojena spavaća soba opremljena udobnim francuskim krevetom, dok prostrana dnevna soba pruža dovoljno mesta za dodatna dva gosta. Kupatilo je opremljeno modernom tuš kabinom, obezbeđujući osveženje nakon uživanja u udobnosti apartmana. Sa svim sadržajima koji su vam potrebni, ovaj apartman je idealan za opušten i udoban boravak.

+
DeLux Apartman 1/2+2

DeLUX apartman, smešten na samom vrhu ponude hotela Norcev, predstavlja vrhunsku raskoš i udobnost. Ovaj apartman je izuzetno prostran i nudi vam luksuz kakav zaslužujete. U njegovom sastavu se nalazi poseban kabinet za sastanke, savršen za poslovne sastanke i pregovore u privatnosti i udobnosti vašeg smeštaja. Osim toga, apartman raspolaže delom za opuštanje gde možete uživati uz veliki TV, savršeno mesto za opuštanje nakon napornog dana. Spavaća soba ovog apartmana je elegantno uređena i opremljena francuskim krevetom koji garantuje udoban i miran san. Dodatna soba pruža prostor za još dve osobe, što ga čini idealnim izborom za porodicui ili manje grupe koje putuju zajedno. Opremljen je svim modernim pogodnostima i pažljivo osmišljenim detaljima kako bi vaš boravak bio bezbrižan i udoban. DeLUX apartman je simbol istinske raskoši i vrhunskog smeštaja, a uz besprekornu uslugu hotela Norcev, vaš boravak će biti nezaboravan i ugodan doživljaj.

JUNIOR APARTMENT