RESTORAN

RESTORAN

Gastronomski užitak

U prijatnom ambijentu restorana hotel “Norcev” nudi vrhunski gastronomski užitak nacionalne i internacionalne kuhinje, vegetarijanskih i posnih specijaliteta, koje pripremaju vrhunski kuvari. Restoran raspolaže sa oko 150 mesta. U proleće i leto otvorena je i terasa, koja prima 100 gostiju, sa koje se pruža predivan pogled na prirodu Fruške gore. U jelovniku se nude različite i mnogobrojne vrste predjela, supa i čorbi, glavnih jela, salata i deserata.

JELOVNIK RESTORANA

RESTORAN

Izdvajamo iz ponude

PROSLAVE, SVADBE, RUČKOVI

Restoran

Restoran hotela Norcev raspolaže sa oko 150 mesta. Idealan je izbor za organizovanje proslava, svadbi i svečanih ručkova u samom srcu Fruške gore.  Nudimo vam vrhunski gastronomski užitak nacionalne i internacionalne kuhinje, vegetarijanskih i posnih specijaliteta, koje pripremaju vrhunski kuvari.

GALERIJA

VEČERA SA PRIJATELJIMA

Separe sala

U separe sali hotela Norcev možete orgnizovati ručak ili večeru u užem krugu prijatelja i porodice. Naše ljubazno osoblje će se potruditi da uživate u prijatnom ambijentu, ukusnoj hrani i dobrom vinu. Veliki izbor sveže pripremljenih predjela, gotovih jela, jela sa roštilja, ribe,  specijaliteta i poslastica, učiniće vaš boravak posebnim.

GALERIJA

IZDVAJAMO IZ PONUDE

Jelovnik

Raznovrsna jela, iskusni kuvari, očaravajući ukus, bogati izbor jela za sve goste jeste sinonim našeg hotela. Nudimo uživanje za sva Vaša čula.
Veliki izbor sveže pripremljenih predjela, gotovih jela, jela sa roštilja, ribe, specijaliteta i poslastica, učiniće vaš boravak posebnim.

HOTEL NORCEV

0
MESTA U RESTORANU
0
MESTA NA TERASI
0
VRSTA JELA
0
VRSTA PIĆA

Leave a Reply

Your email address will not be published.